perjantai 5. joulukuuta 2014

Unelmien aamu...ja paskat. Normaalisti en kiroile blogissani, mutta kunhan luette eteenpäin, ehkä ymmärrätte. Aamulla herään aivan liian aikaisin, ja vaikka kuinka haluaisin jäädä nukkumaan (niinkuin aina...), onnistun jotenkin saamaan ruhoni ylös vuoteesta, pikkasen liian myöhään kuitenkin. Puen päälle, katson peiliin, ja eikös mulla ole punaista tussia poskessani! Olin illalla siis kirjoittanut yläastetyylisesti käsiini muistutukset tänään hoidettavista asioista, sukkahousut ja matkakortti. Jotenkin olin sitten nukkunut sellaisessa asennossa, että tuo tussi oli tarttunut naamaan. En edelleenkään ymmärrä, millaisesta asennosta oikein on kyse. 

Vedellä, saippualla, naamarasvalla ja kuorinta-aineella jonkin aikaa hinkattuani luovutin. Jonkin verran lähti pois, liikaa kuitenkin jäi. Yritin peitepuikolla saada sitä piiloon, ei vaan voi toimia. Lopulta laitoin vain poskipunaa, siinä toivossa, ettei tussi mun nassussa herättäisi liikaa huomiota. Tässä vaiheessa tajusinkin, että lähdön aika on viimeistään nyt, että ehtisin jälkimmäiseen metroon. Siihen oikeaan metroon ehtimisen toivosta olin luopunut naamani nähdessäni. 


Näin meillä parsitaan sukkia! :D
Otan tavarani, ja juoksen. Juoksen ihan liikaa. Ja juuri kun olen metroaseman portaissa, se hemskatin metro päättää lähteä. Tässä vaiheessa alkoi oikeasti ärsyttää, koska koulusta myöhästyminen (ainakaan kymmenen minuuttia) ei ole todellakaan mun juttu. Kivaksi pieneksi piristykseksi näin kuitenkin Tiinan pitkästä aikaa metroasemalla. Siinä me istuskellaan ja jutellaan. 

Avaan puhelimella Wilman.

Tunti on peruttu.

Voisin olla vielä nukkumassa.

Saako nyt jo vähän nauraa?

Ja nyt mä hengailen täällä koululla, odotan tunnin alkua. Totta kai otin tätä postausta varten järkkärillä paljon kuvia, mutta eihän näissä koulun koneissa ole muistikorttipaikkaa. Kännykkäkuvilla siis mennään! Toivottavasti loppupäivä menee edes vähän sujuvammin. Pitää muistaa käydä nuo asiat hoitamassa ennen kuin lähden pitkästä aikaa Espooseen rakkaiden kummieni luokse viettämään viikonloppua. Tämä tarkoittaa siis pientä blogitaukoa. Mutta sunnuntaina (tai viimeistään maanantaina) palaillaan. Suunnitelmissa on valokuvapostausta itsenäisyyspäivän vietosta tai ehkä koko viikonlopusta, armaan kamerani akku vain näköjään uhkaa loppua (ja arvatkaa kolme kertaa, onko laturia mukana, kameran tai kännykän...). Peukut pystyssä ja sormet ristissä!

Miten teidän aamunne on sujunut? :D

2 kommenttia:

  1. Onneksi sentään on perjantai niin viikonloppuna (toivottavasti) saa nukuttua sitte enemmäm^^ itelläni aamu meni kanssa vähän myöhästyen koulusta mutta silti ihan jees c: Hih hyvää päivänjatkoo toivotttavasti menee loppupäovä paremmin!

    VastaaPoista
  2. Juu onneks! Hyvä puolihan oli se, etten ainakaan myöhästynyt :D vaikka toisaalta, ehkä sitä olis mieluummin nukkunut sen puolitoista tuntia enemmän...:D mut onneksi pääsee kummien luo rentoutumaan viikonlopuksi! Hyvää päivänjatkoa itsellesikin, ehkä meidän onni tästä kääntyy :D sain äsken lasten legginsit puoleen hintaan, ehkä se on aika hyvä alku ;)

    VastaaPoista