perjantai 19. joulukuuta 2014

Musta balleriina - Asukuvapohdiskelua & ulkoasuideointia


Multa joskus toivottiin enemmän asupostauksia, joten tässä nyt tulee! Mitä oon monia blogeja seuraillut, on suosituillakin bloggaajilla usein yksittäisiä postauksia, joissa ei ole mitään muuta, kuin päivän asun, tai ootd:n, as we know it, esittely. Mulle nämä postaukset tuntuvat vähän rimanalituksilta, kun ei ole muutakaan sanottavaa, niin kuvataan vaatteet ja that's it. Ei asukuvissa mitään vikaa ole, itsekin tykkään kovasti esitellä itselleni mieluisia vaateyhdistelmiä, mutta mun mielipide on, että voi siihen postaukseen jotain muutakin sisällyttää.

Useissa blogeissa, joissa asuja esitellään, kerrotaan myös kunkin vaatteen ostopaikka. Suurilta osin sen takia (olettaisin), että menestyvät bloggaajat tekevät paljon yhteistyötä eri pukeutumisalan yhtiöiden kanssa, ja sopimukseen kuuluu brändin markkinointi blogissa. Tähän olen kuitenkin törmännyt muutenkin, joten pitäiskö munkin kokeilla?

 


Paita - tuliainen murulta (H&M)
Hame - kirpparilöytö (GinaTricot)
Sukkikset - löytö kaappien kätköistäAlkoi ainaiset peiliposeeraukset kyllästyttämään, kun ei ole ketään "vakiasukuvaajaa", joten kokeilin suosiolla itselaukaisinta. Noin miljoonasta otoksesta sain yhden onnistuneen otoksen, joka komeilee siis postauksessa ensimmäisenä. Eli ehkä pitää nyt vain tyytyä näihin perinteisiin teinipeileihin, ennen kuin joku osaava suostuu mua kuvaamaan! Voi, kumpa olisi kaksi minua, voisin ottaa itsestäni juuri sellaisia kuvia kuin haluan...:D Mutta asiaan, asupostaukset ja vaatteiden alkuperäselostukset: hot vai not?Kuten aikaisemmin on tullut mainittua, nyt joululoman alettua (jes, jes, jes!!!!) on taas ihan eri tavalla aikaa panostaa blogiin. Heti vapaalle jalalle päästyäni ilmestyi luonnoksiin kolme uutta postausrunkoa, ja pää meinaa räjähtää uudistusideoista. Ulkoasua jo alustavasti viime viikolla päivittelinkin (vai oliko se tällä viikolla? Ei voi kaikkea muistaa), mutta loman aikana olisi tarkoitus saada täysin uusi ilme blogille. Hilpin kanssa ollaan jo alustavasti sovittu major kuvaussessiot, ja yhdessä suunnitellaan uuden All you need is imaginationin ilmettä. Banneri tulee muuttumaan, asettelu tulee muuttumaan, ulkoasu tulee muuttumaan.

Ja tässä tulee teidän sauma vaikuttaa. Mitä haluaisitte nähdä uudistuneessa blogissani? Mistä haluaisitte minun kirjoittavan? Mihin asiaan haluaisitte muutosta? Mikä asia on juuri hyvä näin? Postaustoiveita saa esittää, parannusehdotuksia saa esittää. Olen myös harkinnut blogille uutta nimeä, ei vaan mitään hyvää meinaa tulla mieleen, joten sellaisiakin saa esittää, jos vaan mieleen tulee! Ja kaikki ideat nyt kehiin, there's no such thing as a bad idea or a wrong question.

Päivän menu: tagliatellea ja jauhelihakastiketta à la Sanna (tästä postausta myöhemmin).

p.s. Löysin muuten (Bloggerin ystävällisten muistutusten ansiosta) roskakorista vanhoja kommentteja, joita en ennen ole nähnyt ollenkaan! Pahoitteluni tästä, en tällaisesta mahdollisuudesta ollut lainkaan tietoinen. Nyt julkaisen ja vastaan näihin kaikkiin (kolmeen) mysteerikommenttiin. Ja kommentit ovat aina tervetulleita, ettette ole pelkkiä numeroita tai tilastoja. 

Ihanaa joulunodotusta ja ihanaa lomaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti