sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Joulutunnelmia

 

Näin siinä vaan kävi, vaikka väitinkin, että olisi ehkä muutaman päivän blogitauon paikka. Mutta kyllä se vähän tauolta tuntuukin, kun en eilen illalla kirjoittanut mitään, eilisen postauksen kun kuitenkin kirjotin jo edellisenä iltana. Meillä on ollut tosi ihana joulu. Eilen aamulla käytiin tosiaan
siellä Cittarissa tutkailemassa alennuksia, tosin vähän myöhemmin taas kuin oli suunniteltu kun uni taas maittoi vähän paremmin! Ja niin kuin joka vuosi tultiin takaisin juuri vähän myöhässä Lumiukkoon,  mutta onneksi näin sen tällä kertaa lähes kokonaan ja Lumiukko ja lumikoiran ekaa kertaa kokonaisuudessaan! Siinä katseltiin telkkaria, viimeisteltiin kuusen koristelu (ja pakko sanoa, meidän kuusi on ehkä hienoin ikinä!), paketoitiin vikat lahjat ja oltiin ihan rennosti. Syötiin jouluruokaa ja avattiin lahjat, ja äiti oli oikeasti vähän innostunut :D Sain sen himoitsemani Nyxin Love Contours All -paletin (jonka itse asiassa tiesinkin jo etukäteen), Muumi-tyynyliinoja, -kannun ja -patakintaatn, keittiöjuttuja ja ihan kauheasti herkkuja! Siinä sitten hengailtiin, ja illan hengailin sitten murun luona. Tänään mentiinkin sitten anoppilaan jouluilemaan, ja oli kyllä ihana joulupäivän ateria! Ja ehkä vähän hupsua, että mun yksi lemppari oli ihana salaatti, jota olen koko illan himoinnut, haha! Siliteltiin kissoja ja pelailtiin pelejä ja nautittiin yhdessäolosta. Nyt ollaan taas otettu rennosti, katseltu Frendejä ja Modernia perhett ja sen sellaista. Eli juuri sellaista, mitä joulun pitääkin olla, rentoa ja rauhallista ja rakkaudentäyteistä.

Mites teidän joulut? ♥

2 kommenttia:

  1. Meikä vietti joulun tiukasti sohva-ruokapöytä-akselilla, jos yksittäisiä siivouskohtauksia tai saunaa ei lasketa. Itse näin tuon Lumiukko kakkosen jo pari vuotta sitten, ensimmäisellä esityksellään, ja on ollut pakko katsoa seuraavinakin vuosina. Jotenkin se on arvokkaasti toteutettu, vai mitä sie tykkäsit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllähän siinä paljon toistettiin samaa juonta, ja itketettiin kaksi kertaa kun eka koira kuolee ja sitten lumiukko sulaa :D mutta olihan se oikeasti aika hieno!

      Poista