torstai 29. joulukuuta 2016

Ihonhoitoiltamat


Niin kuin edellisessä postauksessa mainitsinkin, mulla oli iho joulun aikoihin todella kauheassa kunnossa, todella kuiva ja täynnä epäpuhtauksia, huulet rohtuneet ja muutenkin hieman flunssainen olo. Niinpä mä kävin tapanina vähän ostoksilla ja päätin pitää todellisen hemmotteluillan! Itiksestä ostin Kicksistä kaksi kasvonaamiota, kun en osannut valita vain toista. Tuo musta tuubi on puhdistava mutanaamio, joka ikään kuin kovettuu naamalle ja näyttää juuri sellaiselta hassun pelottavalta kasvonaamiolta, ja sininen on kosteuttava naamio, joka hoitaa ja imeytyy ihoon, ja ylimääräiset vain pyyhitään pois. Näiden lisäksi bongasin Stockalta vielä tällaisen Lumenen geelinaamion testerin, niin myös se tarttui mukaan.


Kotiin päästyäni tein siis superherkullista ruokaa, ja painuin pitkään suihkuun. Itiksestä ostin myös uudet terät, ihan miesten partaterät koska ne hoitaa karvat pois paljon naisille tarkoitettuja paremmin. Ekaa kertaa testasin myös joululahjaksi saamaani pesuöljyä, jonka pitäisi kosteuttaa samalla kuin pesee. Suihkun jälkeen testiin pääsi niin tuo myös joululahjaksi saamani vartalorasva ja nuo uudet naamiot. Pohjalla oli mun tavallinen naamanpesu Lumenen puhdistusaineella ja Neutrogenan kuorinta-aineella, joka puuttuu nyt näistä kuvista. Käytin tosiaan noita kaikkia kolmea naamiota, ja annoin jokaisen vaikuttaa sellaisen varttitunnin verran. Lopuksi vielä L'órealin yövoidetta naamaan ja kuivattaa finniainetta näppyjen päälle. Koko ajan oli Täykkärit pyörimässä ja ruokaa lautasella!

Tästä tuli vähän hölmö postaus, mutta menköön. Mulla on alkanut taas ihan uudenlainen blogi-innostus niin kuin näin talvella uudenvuoden aikoihin yleensäkin. Hirveästi ideoita ja kauheaa ajatella, ettei ne enää tälle vuodelle kerkeä! Mutta sovitaanko jooko, että ensi vuodesta tulee hyvä blogivuosi? Vähemmän taukoja, enemmän inspiroivaa sisältöä, elämäniloa ja kaiken siistin fiilistelyä. 2017 tulee olemaan täynnä tunnetta, elämää ja syvempää tutustumista toisiimme! Mutta älkää nyt ihmeessä luulko, että mä olisin tälle vuodelle jo valmis, toivottavasti en! On tässä vielä pari päivää jäljellä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti