torstai 22. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 22 - SUKLAATALO vuosimallia 2016Viime vuonna aloittamamme perinteen (tai ehkä se ei vielä ole perinne, ehkä siitä tulee sellainen?) mukaisesti me kokoonnuttiin eilen Kaislan kanssa väsäämään tälle joululle suklaataloa. Me ollaan tosiaan muutama vuosi sitten tehty ihan perinteinen piparkakkutalo, jossa olikin ilmeisesti tapahtunut jonkin sortin massamurha, kun punaista verta oli vähän joka puolella, possu näytti aika kärsineeltä ja isännältä puuttui toinen jalka. Viime vuonna tosiaan bongasin Fazerin Instasta suklaatalon ohjeen, ja sellainen me sitten toteutettiin! Meidän viime vuoden suklaatalo on tosiaan esitelty viime vuoden joulukalenterissa. Ja siis voitteko uskoa, taas oli kaupasta Fazerin siniset loppu kun niitä lähdin hakemaan, ihan kuin viime vuonnakin! Meillä on nyt sitten katto tummaa suklaata, ja seinät vaaleaa maitosuklaata. 


Tänä vuonna haluttiin tehdä sitten vähän erilainen rakennelma. Korkean ja tavallisen sijaan tehtiin vähän matalampi ja pidempi, ehkä vähän hillitymmin koristeita ja ilman lumisadetta. Katon päädyissä roikkuu jääpuikot ja räystäät on täynnä strösselilunta. Seiniä koristaa hopeiset jouluvalopallerot ja kattotiilet ovat nätin värikkäät. Ja toisin kuin meidän piparkakkutalossa, tässä meidän suklaatalossa asuu jalattoman miehen sijaan itse Tatu ja Patu! Toisaalta huomattiin, että talon ovi on Tatulle ja Patulle hieman liian pieni, mutta jos he itse ovat taloaan olleet suunnittelemassa, niin ei kai se mikään ihme olekaan!


Ja hei te kaikki jotka ootte nyt tehneet suklaa- tai piparkakkutalon, laittakaa linkkejä kommentteihin, olisi mahtava nähdä teidänkin luomuksia ja ehkä saada inspistä taas ensi vuotta ajatellen!

2 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen! Pakko kokeilla vielä tälle vuodelle ;-)
  riikkka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti, mekin oltiin tosi tyytyväisiä :D ja siitä vaan, tuu sitten kertoo miten meni!

   Poista