perjantai 23. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 23 - Joulun paketit

JOS OLET SAAMASSA MINULTA LAHJAN, ÄLÄ JATKA TÄSTÄ ETEENPÄIN. Voit tämänkin lukea sitten joulun jälkeen.


Siis a-pu-a, voiko oikeasti olla totta, että tämä on joulukalenterin toiseksi viimeinen luukku? Ihan hullua, tuntuu että olisin viime viikolla vasta suunnitellut koko kalenteria, joulukalenterikansikuvaa ja ensimmäisen luukun talvipuuhia. Mutta näin se aika vaan menee, ja yllättäen itsekin olen askelen lähempänä joulunviettoa. Nimittäin ostin tänään (luultavasti) loput joululahjat ja sain ne paketoituakin! Tänä vuonna mulla oli aivot ihan jäässä joululahjojen suhteen enkä ollut yhtään niin innostunut tai inspiroitunut niiden suhteen kuten yleensä. Ja siinä vaiheessa kun keksin sopivat lahjaideat, ei niitä löytynyt vaikka kauppakeskukset kierrettiinkin miljoona kertaa läpi. Niinpä tämä vuonna annan vain ihan muutaman lahjan vain muutamalle läheiselle. Ja jos kerron teille salaisuuden, osaa lahjoista mulla ei vielä edes ole koska tiedän, etten niitä ole antamassakaan kuin vasta joulun jälkeen. Hups.


Tänään lahjaostosten lomassa nappasin itselleni Tigerista tämän iiihanan leopardilahjapaperin. Mun lähipiirissä on (itseni lisäksi tietysti) niin paljon kissaihmisiä, että toi oli vaan yksinkertaisesti täydellinen. Marraskuun lopulla ostin Clas Ohlsonilta pussin täynnä noita paketointiruusukkeita, ja koska lahjoja oli niin vähän, ajattelin että on ihan ok tunkea niitä yhteen pakettiin sitten vähän enemmän. Mä todella tykkään paketoinnista ja siitä, että saa olla luova ja tehdä joka paketista kauniin ja vähän erilaisen. Ja myös tässä paketointivaiheessa ajattelen aina lahjan saajaa, ja se näkyy esimerkiksi värivalinnoissa. Ainakin joskus, tärkeintä on että miellyttää omaa silmää :D Korteissa halusin kokeilla jotain uutta ja hauskaa, ja niinpä leikkasin ruskeasta paperista poronsarvet ja punaisesta kartongista nenän ja tein suloisia pikku-Pettereitä! Korttien tekeminenkään ei ole niin tarkkaa, noiden korttienkin Hyvää joulua -lapun ja lahjanauhojen alla on epäonnistuneita kirjoitusviritelmiä, jotka oli helppo peittää tyylikkäästi liimaamalla jotain muuta päälle!


Huomenna sitten vika joulukalenteriluukku, voitteko uskoa? Ehkä jos olette joulukalenteria seuranneet, voitte arvatakin, mitä huomenna on luvassa. Mutta hei, hyvää aatonaattoa vaan kaikille, mä saan viettää sen vielä töissä päivystäen, haha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti