tiistai 20. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 20 - Tuunatut gift in a jar -ideat

JOS OLET YSTÄVÄ/PERHETTÄ/LÄHEINEN, LOPETA LUKEMINEN TÄHÄN!

jos et ole varma, olenko antamassa sulle lahjaa vai en, lopeta lukeminen silti. luet sitten joulun jälkeen.


Viime vuosina erilaiset gift in a jar -lahjat ovat olleet ihan kauhean muodikkaita, erilaisilla keksi-, kaakao- ja muilla herkkuresepteillä. Tällaiset lahjat ovat paitsi hauskoja tehdä ja saajalleen sopiviksi tuunattavissa, myös usein helppoja ja edullisia. Siispä mä kehittelin tässä pari uutta ideaa, mitä kaikkea sinne purkkiin voisikaan tunkea. Yritin näistä tehdä myös sellaisia, että käyvät sellaisillekin läheisille, joilla tuntuu jo olevan kaikkea.

ja nyt jos joku edellämainittu idiootti tätä vielä lukee vaikka ei saisi, hus pois nyt!Täytä purkki suklaakonvehdeilla. Näitä voi sitten ostaa vaikka monta laatikollista eri makuja ja sekoitella sopivia yhdistelmiä jokaiselle saajalle. Niin ja asiaankuuluvasti tietenkin maistella niitä suklaita siinä ohessa, ettei vain ystävä vahingossa saisi herkkuja juuri siitä huonosta satsista. Kröhöm.


Täytä purkki sukilla. Mun tämän vuoden toivelistalla on sukkia, varsinkin joitain hassun- ja söpönkuvioisia, ja niin on varmasti monella muullakin. Osta ystävälle muutama pari suloisia sukkia, rullaa purkkiin ja piilota sisälle ihana joulutervehdys. Niin ja tähänkin voi yhdistää ne suklaakonvehdit. Suklaa sopii kaiken kanssa.


Täytä purkki viesteillä. Kirjoita paperilapuille hauskoja muistoja, inside-juttuja tai muistutuksia siitä, miten tärkeä toinen sinulle on. Ja se suklaa. Muista aina suklaa.


Täytä purkki meikeillä. Mikä meikkirakastajan unelma saada purkillinen huulipunia, luomivärejä, ripsareita tai siveltimiä. Mulle ainakin kelpaisi, vinkvink vaan! Purkki toimisi jälkeenpäin myös hyvänä säilytyspaikkana näille!Purkkia voi muutenkin käyttää paketointiin monille pienille tai pehmeille paketeille. Purkkiin sujahtaa helposti esimerkiksi lahjakortit, lippulahjat, t-paidat tai kynsilakat, totta kai suklaapedillä. Ja miettikää vaikka sitä tavallista rahalahjaa. Ensin lahjan saada näkee purkin täynnä lempisuklaitaan, ja kun lähtee sitä tonkimaan (tai kuluttamaan), löytää sieltä suklaasopukasta setelin. Tuplaonni! Okei nyt alan ehkä mennä vähän yli tän suklailun kanssa. Tai sitten en. Suklaan kanssa ei vaan voi mennä pieleen, varsinkaan jouluna. Purkin kanssa lahjan salaperäisyyttä voi pitkittää sen verran, että vuoraa sen sisäpuolelta esimerkiksi lahjapaperilla tai sanomalehdellä, jos ei halua että lahja näkyy heti purkin läpi. Ja niitä purkkeja saa edullisesti esimerkiksi Tigerista, samalla reissulla joku nätti nauha somisteeksi ja kaunis lahja on valmis!


Mitä te laittaisitte ystävälle purkkiin lahjaksi?

ja jos joku älykääpiö nyt luki tämän tekstin loppuun vaikka ei olisi saanut, niin älä huoli. en kuvannut kenenkään oikeaa lahjaa, kaikki on kuvituskuvia. noin pieni suklaamäärä tuon kokoisessa purkissa olisi vain ilkeää. todellisuudessa mä en ole ostanut vasta kuin yhden joululahjan. ja tänään on jo 20. päivä. sanoinko jotain stressittömästä joulunodotuksesta?

2 kommenttia:

  1. Itse ajattelin siskolle ja hänen miehelleen ostaa hillopurkkimukit ja ostaa niihin sitte mini drinkki ainekset, mutta Chlas Ohlsonilla ei ollut enään hillomukeja myynnissä. Onneksi sisko palaa suomeen vasta 5.1, joten vähän on joustoaikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä hyvä taktikoida ettei ookaan niin kiire ostoksilla :D

      Poista