lauantai 17. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 17 - Jouluinen Tukholma


Me oltiin tosiaan tällä viikolla Tukholman-ristelyillä, ja siellä sitten innostuin kuvailemaan kaupungin jouluvaloja. Meidän reissun ajan oli todella kaunis sää, mutta päiväsellä suurin osa jouluvaloista olivat pimeinä, ja syttyivät vasta iltapäivästä kun oltiin lähdössä pois. Silti oli kyllä tosi ihana ilma kuljeskella ja kierrellä. Me mentiin aika perinteisiä reittejä, ensin käytiin Åhlensilla, kuljettiin Drottningsgatania ja samalla kurkattiin pari kauppaa, käväistiin Hötorgetin kauppahallissa ja lopulta Biblioteksgatanille, missä mua odottivat ihanat Urban Outfitters ja Sephora! Voin sanoa, että tuon reissun aikana tuli palkka aika kivasti sijoitettua uusiin juttuihin. Lisää mun ostoksista ja tuosta reissusta myöhemmin lisää aika hauskassa muodossa!


Yksi ihana osa jouluista Tukholmaa oli NK-tavaratalon jouluikkunat, joissa oli kaikenmoista liikettä ja hahmoa ja esitystä. Oli kyllä aika siistit, myös näissä kuvissakin ihan paikallaan mutta erityisesti ilmielävänä ja liikkuvana! En ole vielä Helsingin Stockan jouluikkunaa tai jouluikkunoita Helsingissä muutenkaan käynyt katsomassa, mutta tuskin meillä ihan noin hienoja on, Suomea yhtään vähättelemättä! Mun lemppari oli ehkä toi superhieno piparkakkutalo!


Mun mielestä on aivan käsittämätöntä, että joulukalenteria on enää viikko jäljellä. Mulla loppuu aika kaikkien mun ideoiden toteuttamiseen! Vaikka ehkä parempi niin päin, olen ollut kyllä tähän joulukalenteriin paljon tyytyväisempi kuin viime vuonna, eikä ole tarvinnut hätäpäissään keksiä niin paljoa "täyteluukkuja". Tänäänkin luukku myöhästyi iltaan vain sen takia, että unohdin ottaa tietokoneen laturin mukaan, eikä kirjoittaminen siksi onnistunut ennen kuin vasta nyt! Huomenna taas palaillaan ihan normaaliin aikaan aamuysiltä, ellei nyt mitään uusia esteitä tule vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti