maanantai 18. joulukuuta 2017

KOLME VINKKIÄ JOULUISEMPAAN ARKIMEIKKIIN | PANNARIKALENTERI 2017 LUUKKU 18


Te toivoitte lisää meikkipostauksia, ja erittäin mielelläni tässä sellaisen teille tuon! Musta on ollut ihan käsittämätöntä tajuta, miten vähän meikkipostauksia mulla loppujen lopuksi mun blogissa on ollut, ottaen huomioon mun innostuksen ja räjähtäneen keräilyn meikkeihin. Mutta nyt lupaan parantaa tapani ja julkaista meikkijuttuja entistä ahkerammin, koska mä oikeasti rakastan lukea, puhua ja postailla meikkauksesta, ja mahdollisesti jopa antaa teille vinkkejä ja inspiraatiota teidän omiin kauneusrituaaleihinne.

Tänään mä siis halusin jakaa teille muutaman superhelpon vinkin, jolla tuoda siihen tavalliseen arkimeikkiin vähän joulua. Mä tiedän, että monen arkimeikkikäsitys on astetta tai paria minimaalisempi kuin mulla, mutta joidenkin mielestä taas tämä mun versio on omaan naamaan aivan liian yksinkertainen. Mutta parastahan meikkauksessa on se, että aina voi tehdä juuri niin miten itselleen kokee omimmaksi ja mieluisimmaksi. Nämä samat meikit toimivat aivan hyvin myös juhlaankin, jos niin tahdot, ja tietenkin voit omilla twisteilläsi viedä nämä vielä seuraavalle levelille. Mä olen näitä kaikkia meikkejä kuitenkin käyttänyt ihan tavallisena päivänä koulussa ja töissä. Mä myös saatan meikata näin ihan ympäri vuoden fiiliksen mukaan enkä mä näitä nimenomaan jouluun välttämättä liitäkään. Näissä on kuitenkin niitä tiettyjä elementtejä, jotka tuovat sitä joulufiilistä ihan superhelposti.

Ehkä mä oon höpötellyt jo ihan tarpeeksi, asiaan!


Vihreät rajaukset. Värikkäät rajaukset silmiin on maailman helpoin tapa piristää mitä tahansa meikkilookia. Pehmeällä kajalkynällä ei tarvitse olla supertarkka jäljestä, ja ihan ohutkin rajaus ripsien juuressa tekee tehtävänsä. Näin joulun alla (ja ympäri vuoden tbh) myös erityisesti kultaiset tai hopeiset ovat kova juttu! Fun fact: yläasteella ja lukiossa eriväriset (useimmiten hopeiset) rajaukset olivat ihan ehdoton osa mun arkimeikkiä, nyt ehkä viimeisen vuoden aikana olen enemmän siirtynyt luomivärien pariin ja rajauksettomaan lookiin.

Huulet: Nyx Butter Gloss sävyssä Crème Brulee, pohjalla Essencen rusehtavannude huultenrajauskynä


Kultainen luomiväri. Aikaisemmin syksyllä bongasin Essencen uudet metalliset nestemäiset luomivärit, ja olen ihan rakastunut! Näillä on superhelppo tuoda siihen perusmeikkiin vähän jotain ekstraa, ja tämä kultainen sävy korostaa silmiä superkauniisti! Täydellinen joulumeikkihän olisi tämä yhdistettynä joulunpunaisiin huuliin, mutta todellisuudessa kultaiset silmät toimivat ihan millaisten huulten kanssa tahansa.



Punaiset huulet. Voiko klassisempaa joulumeikkiä ollakaan! Tämä oranssiin vivahtava huulipuna (niin kuin kaikki muutkin tässä postauksessa) on peräisin Nyxin huulipunajoulukalenterista, mutta mun mielestä kaikista täydellisin joulunpunainen huulipuna on Kat Von D:n Everlasting Liquid Lipstick sävyssä Outlaw (jota käytin esimerkiksi mun viime vuoden joulumeikkipostauksessa!).

Silmissä nestemäiset hopeiset rajaukset jollain vanhalla Isadoran tuotteella, mutta aikaisemmin mainittu Essencen metallinen luomiväri hopeisena toimisi varmasti aivan yhtä hyvin!

Näiden lisäksi talvisin ja joulun alla tykkään lisätä muuhunkin meikkiin pieniä muutoksia. Mä olen viime aikoina muun muassa käyttänyt aika paljon tummanpunaista poskipunaa (mulla käytössä Nyxin Deep Plum), joka tuo vähän enemmän lämpöä ja eri lailla väriä kasvoille. Myös superjoulunen on kultaan vivahtava highlighter. Meille kalpeanaamoille kullalla voi olla tosi vaikea korostaa, mutta siihen tarvitsee vaan tarpeeksi vaalean ja viileän kullan sävyn. Mulla tämä Revolutionin korostuspaletti on toiminut hyvin, mutta tämän kaveriksi voi ihan hyvin sekoittaa vaaleampaa ja neutraalimpaa sävyä niin, että kullan vivahteet tulevat silti sopivasti esiin. 

Miten te meikkaatte jouluna? ♥

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

12 kommenttia:

  1. Ihastuin ton kolmannen silmämeikkiin! Jokainen on kyl aivan ihana :3
    Oma joulumeikki on ei poikkee millään muulla tavalla tavallisesta meikistä kuin punaisilla huulilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis toi viimeinen silmämeikki mulla oli käytössä melkein joka päivä joskus lukioaikoina:D

      Poista
  2. Jokainen näistä meikeistä on aivan ihana! Noi vihreät rajaukset on kyllä niin nätit ja sopivatkin sulle hyvin♥

    VastaaPoista
  3. Ai hyvä luoja sä olet kaunis Sanna♥

    VastaaPoista
  4. Kauniita nuo kaikki meikit! <3 Kaikki sopii sulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  5. Oot kyllä niiin kaunis etten kestä ja tuo punanen huulipuna sopii sulle täydellisesti! Kivoja vinkkejä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihania kommentteja teiltä tulee! 😍 kiitos paljon ❤

      Poista
  6. Upea nainen!
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista