keskiviikko 20. joulukuuta 2017

VIIME HETKEN LAHJAVINKKEJÄ | PANNARIKALENTERI 2017 LUUKKU 20


Tajusitko juuri, että jouluaatto on tällä viikolla, eikä sulla ole yhtään lahjaideaa? Älkää huoliko, ette nimittäin varmasti ole yksin! Mulle tuli mun oman joululahjatoivepostauksen jälkeen mieleen paitsi monta uutta toivetta itselleni, niin myös tuotteita, jotka itse olen hyväksi todennut ja joiden uskon olevani mieluisia lahjoja monelle. Tämä listaus sisältää aika paljon meikkituotteita ja kosmetiikkaa, mutta pari muutakin tuotetta olen yrittänyt tähän listata. Sen verran olen myös yrittänyt katsoa, että näitä kaikkia on saatavilla ihan kivijalkaliikkeistä eri puolin Suomea, itse kun en ainakaan postiin enää näin myöhään luottaisi. Mä ainakin olisin innoissani kaikista näistä lahjoista, joten varmasti löytyy monia muitakin!


Nyx Perfect Filter -luomiväripaletti: 02 Rustic Antique. Mä ostin tämän Nyxin luomiväripaletin kesällä Lontoosta, itse asiassa kahdessa eri sävyssä kun en osannut valita (lisää siitä täällä!). Ja ihan oikeasti tämä paletti on mulla lähes jokapäiväisessä käytössä. Tässä on upeasti neutraaleja, lämpimiä ja kultaisia sävyjä hyvin moneen erilaiseen meikkiin ihan perusteista lähtien, ja oikean nurkan vaaleaa sävyä käytän ihan täydellisenä, mukaluonnollisena highlightina. Lisäksi esimerkiksi nuo punaisen sävyt voisivat hädässä toimia poskipuninakin! Älyttömän kannattava ostos jota suosittelen kaikella sydämelläni.

Myynnissä Sokoksella ja Stockmannilla, 21,50€

Cubuksen pyjamasetti. Mä toivon joka joulu (ainakin mielessäni) jonkinlaista pyjamaa tai oloasua. Ja joka vuosi Cubuksella on ihan mahtavat valikoimat, joita käyn ihastelemassa ja jotka osaltaan kasvattavat aina mun joulufiilistä. Tänä vuonna on taas myynnissä vaikka kuinka monta ihanan suloista jouluista pyjamasettiä, ja ainakin tämä puna-musta setti on jotenkin vaan niin klassinen!

Cubuksen pyjamasetti (paita, housut ja uninaamio) 22,95€

Jeffree Star. Voi kuule, ei ole yhtään meikkifanaatikkoa, joka ei olisi Jeffree Starista kuullut! Ihan vastikään hänen tuotteitaan tuli myyntiin valittuihin Sokoksiin eri puolille Suomea. Itse en ole näitä vielä päässyt kokeilemaan, mutta näiden ympärillä pyörinyt hypetys ja loputtomat kehut kertoo ainakin mulle, että tässä voisi olla ihan täydellinen lahja meikki-intoilijalle. Tästä valikoimasta ei varmaan mikään tuote menisi kauheasti pieleen, mutta mulle mieluisin (ylläriylläri) olisi ainakin joku näistä ihanista Velour Liquid Lipeistä. Jos taas lahjottava rakastaa highlightia yli kaiken, ei siinäkään voi Jeffree Starin kanssa mennä pieleen.

Näitä tuotteita ei ilmeisesti Sokoksen verkkokaupassa ole lainkaan saatavilla, mutta mun muistaakseni huulipunat ja korostusvärit ovat parinkympin molemmin puolin, Androginy-luomiväripaletti muistaakseni n. 45 euroa. Netistä Jeffree Starin tuotteita voi tilata esimerkiksi mm. oletkaunis.fi -sivustolta

Jonkun mielestä aivan turha mutta silti niin tarpeellinen meikkituote on setting spray eli meikinkiinnityssuihke. Mulla on kuiva iho, ja koen kovien puuterikerrosten kuivattavan sitä aina vaan lisää. Ihana on helpottaa tuota fiilistä jollain oikein kosteuttavalla suihkeella, joka samalla tekee meikin lopputuloksesta ehkä (ehkä) vähän (vähän) luonnollisemman näköisen. Näitä löytyy nykyään aika lailla joka merkiltä, mutta jos haluat kerrankin kunnolla hemmotella lähimmäistäsi, suosittelisin astelemaan Macin tai Urban Decayn tiskille. Mä ostin oman Mac Fix plussani puolisentoista vuotta sitten, ja olen käyttänyt sitä niin meikin pohjustamiseen, kiinnittämiseen kuin luomivärisiveltimen kostuttamiseen parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Näitä on myös ihana suihkia naamaan, jos tuntuu että iho alkaa kiristää ja kuivua. Ja loppujen lopuksi parikymppiä ei ole iso satsaus siihen, että ystäväsi tai rakkaasi saa vähän erityisemmän lisäyksen kokoelmiinsa.

Mac Fix + Stockmannilta 21,90€

Etkö ole varma, millainen kosmetiikka sittenkään olisi lahjottavalle juuri sopivaa? Osta lahjakortti! Esimerkiksi Kicksistä saa monia ihania kosmetiikkamerkkejä, kuten Anastasiaa ja Smashboxia sekä edullisempia Viva la Divaa ja Isadoraa. Jos taas lukutoukalle olet lahjaa antamassa, miten olisi Suomalaisen lahjakortti? Myös Stockmannhan on siitä varma valinta, että sieltä saa ihan melkein mitä tahansa. 

Tästä tuli nyt aika kosmetiikkapainotteinen listaus, mutta meitä on niin monta että toivon, että joku teistä saa tästä listasta jotain irti (ainakin jos ei muuten, niin itselleen annettaviksi joululahjoiksi, haha!). Pahoittelut, että eilinen luukku jäi välistä, ja että tämäkin tuli näin myöhässä, sunnuntain eventtien jälkeen ei vaan heti ollut iloista joulukirjoittelufiilistä. Mut hei, neljä luukkua vielä jäljellä tätäkin joulukalenteria ennen kuin siirrytään sen oikean juhlan viettoon, ihan hullua! Mulla on kaikki varsinaiset jouluvalmistelut jääneet ihan välistä kaiken kiireen ja muun puuhan keskellä, mutta ehkä se ei ole niin vakavaa. 

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

12 kommenttia:

  1. Joo cubuksen ihanat pyjamat ja oloasut <33 En tyyliin ees toivo mitään muuta joululahjaa ku jonku ihanan pyjaman sieltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullahan mun varsinainen lahjatoive on keikkalippu enkä muuta virallisesti oo toivonu, mutta kyllä mä äitille vähän noistakin viattomasti vinkkasin:D

      Poista
  2. Tosi hyvät vinkit! Sellaiset, jotka on helppo hakea vielä mattimyöhäsenä mutta jotka ilahduttavat ihan varmasti. Itse ainakin olisin tosi mielissäni näistä kaikista :D

    VastaaPoista
  3. Meidän teinit ainakin tykkää Jeffree Starsin tuotteista:)

    VastaaPoista
  4. Ite ostin just kaverille cubuksen pörröhousut, kun oli niin valtavan söpöt. Oisin kyllä itekki himoinnut semmosia, ois voinut niissä pötköttää joulunpyhät:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tollaiset kuulostaa ihan mahtavilta, ja täydellisiltä joulupötkötyshousuilta!

      Poista
  5. Jeffreen ja MACin meikeillä ei voi mennä pahasti pieleen! <3 Niin hyviä ideoita muutkin! :)

    VastaaPoista
  6. Cubuksen yöpuvut on aivan ihania. Sain sellaisen lahjaksi viimevuonna, joten tarve ei ole nyt kovin akuutti. Ensi vuotta ja joulua ootellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niitä joka vuosi toivon enkä vielä oo koskaan saanut, katotaan miten tällä kertaa :D

      Poista