torstai 14. joulukuuta 2017

JOKO TAI: JOULUVERSIO | PANNARIKALENTERI 2017 LUUKKU 14


Okei ensimmäiseksi wow, kymmenen päivää jouluaattoon! Eli toisin sanoen kymmenen luukkua vielä avattavana, hullua! Mulla on kyllä vielä monta hienoa luukkua tulossa ja oon ihan innoissani, että mulla vihdoinkin on aikaa oikeasti ryhtyä toteuttamaan niitä. Tänään kuitenkin halusin ottaa osaa yhteen aivan mahtavaan jouluhaasteeseen, nimittäin Sofian blogista bongaamaani joko tai -tägiin! Musta kaikki tällaiset haasteet ovat superhauskoja, ja mä olinkin mietiskellyt jo ennen tähän törmäämistäni, että olisi ihan parasta jos löytyisi juuri tämänkaltainen versio, jossa pitäisi valita kahdesta vaihtoehdosta se oikea.


Torttu vai piparit?

Tortut ehdottomasti! Pipareita on kiva leipoa, mutta mulla niiden syöminen ikävä kyllä aina vähän jää. Vaikka toisaalta kun niitä ryhtyy napostelemaan, niin on nekin aika hyviä. Olennainen osa joulua on ainakin yhdet poltetut piparit, se on fakta!

Entä torttu vai pasteija?

Siis nyt on pakko kysyä, että miten pasteijat muka liittyy jouluun?

Kinkku vai kalkkuna?

Meillä ei ole koskaan kalkkunaa, joten siksi pakko vastata kinkku, mutta mieluiten valitsisin vaihtoehdon c): graavilohi. Tai oikeasti ihan mikä tahansa lohi, meidän pöytään kuulemma tulee tänä jouluna nimittäin myös kylmäsavulohta!

Paras joululaatikko?

Näistä perinteisistä vähän fiiliksestä riippuen peruna tai lanttu, perunalaatikko siis lohen kanssa ja lanttulaatikko kinkun kanssa. Tykkään myös kokeilla uusia laatikoita, pitää katsoa mitä me tänä vuonna kehitellään!

Pehmeä vai kova paketti?

Joululahjaksi on ihana saada (hyviä) kirjoja, joten varmaan siinä mielessä kova. Pehmeä pakettihan yleensä tarkoittaa vaatetta, ja siis mun joulutoivelistalla on aina mukavia oloasuja sun muita. Mutta kun harvoin ne paketista tulevat vaatteet ovat oikeasti mieluisia, niin vastaan tähän kova.


Riisipuuroon soppaa vai voisilmä?

Kanelisokeria. Sydämen muotoisesti.

Glögi rusinoilla vai ilman? Entä manteleilla vai ilman?

Manteleilla, ilman rusinoita. Oli kyse mistä tahansa, aina ilman rusinoita. Rusinat ja mä emme kuulu yhteen.

Suklaa vai marmeladi?

Suklaa, suklaa, suklaa. Nimimerkillä inhoan vihreitä kuulia ja kuusen alta paljastuu joka vuosi ainakin kaksi Geisha-lootaa. Ainakin.

Joulusaunaan ennen vai jälkeen ruoan?

Mä en tiedä olenko koskaan ollut joulusaunassa, mutta jos menisin niin ennen joulupäivällistä. Oi oispa joulusauna ♥

Vitsi mulla alkaa muuten heräillä ihan oikea joulufiilis. Äiti oli ostanut jo kuusen ja hyasintteja, ja kun kävin siellä maanantaina, tuoksui siellä ihan täysillä joulu. Nyt varsinkin kun on lomalla, tekee mieli vaan suunnitella ja ostaa ja paketoida lahjoja, mennä kotiin siivoamaan huone jotta siellä olisi mukava viettää joulua, ripustaa valoja ja nauttia joulurauhasta. Ensi viikolla tyypit ♥

Miltä teidän vastaukset kuulostaisivat? :)

16 kommenttia:

  1. Kiva postausidea mihin en ollukkaan aikaisemmin törmännyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva että tykkäsit! Tajusin juuri että unohin ihan kokonaan laittaa linkin, mutta Sofia Ida Anneli -blogista tosiaan itse tän löysin :)

      Poista
  2. Ihanat vastaukset! Mäki inhoan vihreitä kuulia, hyi hyi. Munkaan mielestä pasteijat ei kuulu ollenkaan jouluun :D Mitää, miten et oo käyny ikinä joulusaunassa? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis ihan pikkulapsiajasta en muista, mutta kun ei meillä oo ikinä ollu saunaa eikä mun äiti muutenkaan tykkää saunomisesta. Ja taloyhtiön joulusauna yksin viidentoista mummon kanssa ei houkuta 😂

      Poista
  3. Tämä oli kiva! Mutta mitä ihmettä, onko muka jotain joulupasteijoita :D

    VastaaPoista
  4. Joulupasteijoita? Mäkään en oo niistä kuullut. Kovat paketit on joo parempia kuin pehmeät, vaatteista kun ei ikinä tiedä. Paitsi ainut ehdoton pehmeä paketti on yöpuku, se pitää olla joka joulu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin toivon aina jotain oloasuja, mutta niitä harvoin tulee ja jos tulee niin rumia 😂

      Poista
  5. Hauska postaus! Tekisin ittekkin, mut tuntuu et alkaa postaukset toistaa itseään, niin paljon tullut jo mainittua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noooh ei kai sitä jouluhehkutusta liikaa voi olla...:D

      Poista
  6. Tätä oli kiva lukea! Samaa ihmettelen, kuin muutkin - joulupasteijoita???
    tramp[@}netti.fi

    VastaaPoista
  7. Mä ja rusinat ei myöskään kuuluta yhteen, hyi :D Ihana idea näissä kuvissa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tajua ihmisiä jotka niistä pitää, hyh! Ja oi kiitos, ihana kommentti! ♥

      Poista