sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Joulu 101: Miten toteuttaa blogijoulukalenteri | PANNARIKALENTERI 2018 LUUKKU 16


1. On vuodenvaihde, ja joulukalenteri on vihdoin ohi. Joulukalenteri kuuluu jokavuotisiin perinteisiin, mutta stressaavuutensa johdosta pohdit, jaksatko toteuttaa samanlaista seuraavanakin vuonna. Koko seuraavan vuoden mietit vaihtoehtoisia, helpompia tapoja joulukalenterin toteuttamiseen, että urakka olisi tällä kertaa vähän helpompi.

2. On syyskuu. Sytytät edellisvuoden jäljiltä edelleen roikkuvat jouluvalot syksyn ensimmäistä kertaa palamaan, ja taianomaisesti joulufiilis alkaa heräillä saman tien. Keksit heti monta joulukalenteri-ideaa, ja ensimmäistä kertaa melkein vuoteen olet jopa innoissasi joulukalenterista!

3. On lokakuu. Laitat joululaulut ensimmäistä kertaa soimaan, kirjoitat ensimmäisen joulukalenteriluukun valmiiksi kertaistumalta, ja olet niin joulutunnelmissa ettei mitään rajaa. Samoihin aikoihin ostat myös ensimmäisen joululahjan, ja aiot tänä vuonna hoitaa kaiken hyvissä ajoin stressin minimoiden.

4. Joulukuu alkaa. Ideoita erilaisiin luukkuihin on hurjasti, mutta valmiita postauksia on edelleen se yksi. Samaan aikaan pitäisi myös lukea tenttiin ja suoriutua viimeisistä koulutehtävistä, myös nukkuminen ja flunssasta toipuminen olisi suotavaa. Mietit mielessäsi, miten tämä päätyi taas tähän. Joulufiilis on kuitenkin edelleen ainakin osittain tallella, joululauluja kun olet kuunnellut loopilla jo viikkoja.


5. Joulukuu etenee, ja myös joulukalenteri! Luukut ilmestyy ajallaan, ja sisältökään ei hävetä. Et ennen joulukuuta ehtinyt hakea joulukoristeita etkä ottamaan jouluisia kuvituskuvia, joten melkein koko joulukalenterin olet kierrättänyt edellisvuosien vanhoja kuvia. Ehkä kukaan ei huomaa, ehkä ketään ei haittaa? Ensimmäinen hätävaraluukku menee jo ensimmäisen viikon aikana, muttei sekään onneksi huono ole. Vielä pitäisi kuitenkin jaksaa monen monen luukun verran!

6. Jouluun on enää reilu viikko. Erityisen rankan ja väsyttävän viikon myötä postausaikataulu on mennyt vähän sekaisin, ja yksi luukku ehti välistä pudotakin. Ideoita on kuitenkin edelleen, ja intokin alkaa palailla pienen ahdistuksen jälkeen. Jei, joulu ja joulukalenteri ja kaikki mahtavat joulupostaukset! Samalla tajuat, että aika ei meinaa riittääkään kaikkien postausideoiden toteuttamiseen, miten tämä on mahdollista! Okei tietenkin se on mahdollista, toteat itseksesi, koska sama juttu käy jokaikinen vuosi. Kyllä me tästä selvitään.

Onneksi kohta on joulu ♥️


Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

4 kommenttia:

 1. Aåua, mun joulukalenterit menee kans usein suunnilleen tota rataa XD Tosin kuvia ehdin poikkeuksellisesti ottaa jonkin verran jo marraskuussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D no mut hyvä sä, mun kuvailusuunnitelmat epäonnistuivat ihan täydellisesti tänä vuonna :D

   Poista
 2. Tuttuja juttuja paitsi tänä vuonna sain ideat suunniteltua tosi ajoissa. Postauksien valmiiksi kirjoittaminen ei sitten sujunutkaan ihan niin hyvin :D Muutaman kerran on ollut pulaa kuvista, mutta ihan hyvin on selvitty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hyvä sä! Kyllä mullakin oli paljon ajatuksia etukäteen, mutta se toteuttaminen... :D

   Poista