keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Joululahjaideoita kelle tahansa | PANNARIKALENTERI 2018 LUUKKU 12


Vihdoin päästään asiaan, eli joululahjoihin! Haha, onneksi joulussa on kyse paljon muustakin kuin lahjoista, mutta mun mielestä nimenomaan lahjojen antaminen on yksi niistä ihanimmista asioista. On ihan paras tunne, kun on huolella pohtinut, mitä antaa lahjaksi, ja saa ilahduttaa toista oikein kunnolla. Listaan omia toiveitani vielä mahdollisesti myöhemmin joulukalenterin aikana (vaikka tosin tämäkin lista näyttää munkin silmään oikein hyvältä!), mutta tässä on nyt tällainen yleispätevä joululahjalista, jos et vielä oikein tiedä, mistä lähteä omien hankintojesi kanssa liikkeelle.


Lautapelit. Mikä olisi parempi tapa viettää joulun pyhiä kuin rauhassa korkata uusi lautapeli ja kisailla perheen ja läheisten kanssa? Pakettiin voi piilottaa vaikka Aliaksen tai Monopolin kaltaiset klassikot, tai esimerkiksi Dixitin tai Cards Against Humanityn, jos oikein ketkulla päällä on. Fanityypille puolestaan esimerkiksi Frendit- tai Harry Potter -teemainen Trivial Pursuit olisi ihan nappiostos. Omaankin hyllyyni tuollaiset kelpaisivat, jos vaan olisi joku jonka kanssa pelata, haha!

Sukat. Sukat on jotenkin tosi aliarvostettu lahja, mutta mun mielestä joulu on hyvä syy panostaa oikein kunnon sukkiin hauskoilla kuvioilla. Kunnon splurge voisi olla Marimekon tai Happy Socksin sukkapari, mutta esimerkiksi H&M:n pörrösukatkin toimivat mainiosti (ja ovat supermukavat ja pehmoiset).

Heijastavat joululahjat. Viimeistään jouluna pitäisi varmistaa, että kaikilla on heijastimet kunnossa ja näkyvyys kohdillaan ikuiselta tuntuvassa pimeydessä. Perinteisten heijastinten lisäksi esimerkiksi Heureka Shopista saa hienoja heijastinreppuja tai lapasia, jotka käytännöllisyydessään olisi tosi helppoja tapoja heijastua!

Kirjoja. Kirjat on ihan paras joululahja, varsinkin jos onnistuu poimimaan kirjan, jota saaja on enemmän tai vähemmän salaa haaveillut. Mun uusin kirjalempparisarja on Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille (josta juuri on ilmestynyt neljäs osa!!), mutta voisit yllättää ystäväsi vaikka Fifty Shades of Greyllä, jos hän ei itse kehtaa sitä itselleen hommata (vai onko Fifty Shades jo ihan vanha juttu?). 

Vaikka tällaiset lahjaideapostaukset ovatkin hirveän suosittuja, totuus on että parhaat lahjat ovat tarkkaan harkittuja juuri lahjansaajaa ajatellen. Siksi kannattaakin aina hyvissä ajoin kuulostella pieniä vinkkejä heidän puheissaan, että millainen lahja saattaisi olla juuri hänelle mieluinen, ja todella panostaa ajatuksella. Näin lahja tuskin jää nurkkiin pölyttymään, vaan tekee aidon vaikutuksen. Joululahjojen antaminen on ihan parasta, etenkin silloin, kun siinä todella onnistuu ♥️ Mutta jos mitään ei keksi, niin suklaa toimii aina. Suklaaseen voi aina luottaa!

Tsekkaa myös mun viime vuoden joululahjavinkkipostaus, siellä on etenkin kosmetiikan ystävälle monta edelleen mahtavaa lahjaideaa!

Onko sulla jo joululahjat suunniteltuna ja valmiina odottamassa?

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

4 kommenttia:

 1. Vasta suunnitteluvaiheessa valitettavasti.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 2. Meillä ei tänä vuonna juurikaan lahjoja ostella.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hyvä päätös myös välillä vaan jättää lahjojen antaminen kokonaan!

   Poista