lauantai 8. joulukuuta 2018

Tehdään yhdessä joulutarina! | PANNARIKALENTERI 2018 LUUKKU 8


Joulutarinat on jo vakiintunut osa mun blogijoulukalentereita, ja viime vuonna tekin saitte osallistua mun joulutarinan kirjoitukseen! Musta toi oli ihan sikahauska tapa toteuttaa tarina, ainakin mulle, ja niinpä tahdon toteuttaa sen samaan tyyliin tänäkin vuonna.

Kommentoi siis alas, ja juuri sun kommentoimasi asia voi päästä mukaan tarinaan! Voit ehdottaa esimerkiksi hahmon nimeä, miljöötä, juonikuviota, esinettä tai lausahdusta, tai vaikka että jatkanko edellisten vuosien tarinaa, vai kehittelenkö täysin uuden, eli periaatteessa ihan mitä tahansa. Mä laitan myös tämän päivän aikana Instagramiin muutaman kyselyn, joten käykää myös siellä äänestämässä, millainen tarina oikein tehdään, mut löytää nimimerkillä @sannalovesfood. Mä odotan taas innolla, mitä kaikkea te keksitte, viime vuonna ette ainakaan päästäneet mua helpolla! Lueskelin kuitenkin äsken tuota viime vuoden tarinaa, ja kyllä siitä ainakin omasta mielestäni tuli ihan sikahyvä, ja teidän hullultakin vaikuttaneet ehdotukset sain sekaan upotettua! Viime vuoden tarinan löydät täältä ja täältä, ja kommenttiehdotukset täältä.


Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

4 kommenttia:

 1. Joulumuori huokaisi aatto aamuna syvään ja istahti tulisijan ääreen miettien, että miten tästäkin päivästä jälleen selvitään.

  VastaaPoista
 2. "Miten ihmeessä sä tänne päädyit!?"

  VastaaPoista
 3. Ja hän paiskasi karamellit lattialle.

  anniina.kultamaa@gmail.com (ja lukijana olen myös)

  VastaaPoista
 4. Joulupukin pajan taukotila
  Sana ''sisso'' (Kehittele itse merkitys jos sana ei muuten itsellesi aukea :D)
  Bataattilaatikko

  VastaaPoista