torstai 6. joulukuuta 2018

LINNAN JUHLAT -BINGO | PANNARIKALENTERI 2018 LUUKKU 6


Apua, tänään on itsenäisyyspäivä, jei! Vuoden suurimpiin televisiotapahtumiin (lue: Linnan juhlat ja Euroviisut) sisältyy niin paljon kaavoja ja kliseitä, että mun on vaan pakko joka vuosi tehdä itselleni bingo. On ihan parasta katseluseuran kanssa kommentoida vieraita, arvostella pukuja, ja samalla bongailla juttuja bingoruudukostaan ja kisailla, kuka saa ensimmäisenä rivin täyteen ja voi huutaa LINNAN JUHLA -BINGO!

Bingoon tein nyt 3x3-ruudukon, johon keksin yhdeksän kohtaa. Te voitte tästä nyt napata mukaanne mun valmiiksi täyttämäni bingoruudukon, tai kokonaan tyhjän ruudukon, jonka voit ladata ja siihen sijoitella kohdat haluamassanne järjestyksessä. Voit myös keksiä ihan omia kohtiasi, muista kommentoida omat bingoehdotuksesi alas, niin voidaan kaikki bongailla siitä ruudukontäytettä! Mä yritin keksiä melko takuuvarmoja nakkeja, jotka hyvin todennäköisesti täyttyvät kättelyjen aikana. Kyse on siis enemmänkin oikeinsijoittelusta, jotta suora bingorivi tulee mahdollisimman nopeasti!


Mun bingoruudukon kohdat ovat siis:

× Selostajat sanovat nimen väärin / eivät muista vieraan nimeä

× Kierrätysmateriaaleista tehty puku

× Joku jää rupattelemaan presidenttiparin kanssa

× Joku talloo puvun helman tai laahuksen

× Etikettivirhe

× Avec kättelee ennen kutsuvierasta / vieras unohtaa jäädä odottamaan seuralaistaan kättelyn jälkeen

× Erittäin avonainen kaula-aukko (tämän voi kukin määritellä itse, missä menee raja avonaisen ja avonaisen kaula-aukon välillä)

× Mert Otsamon suunnittelema puku

× Ensimmäinen vieras, jonka itse jopa tunnistaisit


Meidän itsenäisyyspäivään kuuluu Nikolaos-juhlaa, sukulaisten luona kyläilyä, juustomaistelua ja rentoilua. Ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille ♥️

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

9 kommenttia:

 1. Meilläkin sukulaisvierailu edessä ja illalla tietenkin linnanjuhlien seurailua.

  VastaaPoista
 2. Ehkä tulee sivusilmällä seurattua linnan juhlia.
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 3. Nää sun bingot on ihsn lemppareita ja varmasti ryhmäddä dynsyn suurempaa keskustelua linnan juhlista! 🤩 Mukavaa itsenäisyyspäivää!!

  VastaaPoista
 4. Linnan juhlien bingo on ihan mahtava! Itsekin aion tehdä sellaisen ja tässä onkin muutama kohta, mitkä voisin omaan bingooni kopioida :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa! Haluun sit kuulla, mitä sun bingosta löytyy :D

   Poista