lauantai 22. joulukuuta 2018

Vielä ehtii - viime hetken lahjaideat | PANNARIKALENTERI 2018 LUUKKU 22


Kaksi päivää jouluaattoon, eikä vieläkään lahjaa? Nappaa tästä muutama helppo lahjaidea, jotka voit nopeasti käydä kaupasta noutamassa tai ostaa suoraan netistä.

Lahjakortti. Siis lahjakortti on helpoin lahja ikinä, aineettomat lahjat ovat muutenkin erityisempiä, ja suuri osa paikoista myy lahjakortteja suoraan netissä. Osta lahjakortti esimerkiksi Elämyslahjoille, pakohuonepeliin, kylpylään tai kasvohoitoon. Yhdellä lahjakortilla on helppo saada joko yhdelle henkilölle se täydellinen lahja, tai lahjoa koko perhe kerralla.

Sukat. Siis sukkia lahjana ei saa aliarvioida! Söpöjä sukkia saa esimerkiksi H&M:stä, mutta ihania pehmoisia sukkia joulunpyhiin saa melkein mistä tahansa, joten käy kurkkaamassa juuri sun lähikaupat.

Palveluslahja. Anna lahjaksi kylppärin siivous, ilta lastenvahtina tai illallinen lahjottavan lempiravintolassa. Omalle rakkaalle voi vaikka luvata kokonaisen hemmottelupäivän täysin hänen ehdoillaan - koska jokainen meistä ansaitsee hieman hemmottelua, ja kun lahjansaaja saa itse itse päättää, miten hyödyntää lahjansa, on epäonnistumisen mahdollisuus minimaalinen.


Suklaaöverit. Mene kauppaan, ja osta vaikka kaikkia mahdollisia suklaalajikkeita. Suklaa toimii aina, vaihtelu virkistää, eikä kaksikymmentä erilaista patukkaa ja pussia vaikuta välttämättä yhtä "tylsältä" kuin se ainainen rasia sinistä. Toisaalta ei siinäkään mitään vikaa ole.

Leffa-, teatteri- tai konserttiliput. Jälkimmäiseen pitää ehkä vähän tietää, mikä lahjan saajaa kiinnostaa, mutta sekä elokuva- että perinteisiinkin teattereihin on mahdollista ostaa sarjalippuja netistä. Me ainakin puhutaan usein, miten mukavaa olisi lähteä teatteriin tai balettiin, mutta koskaan ei tule tehtyä asian eteen mitään. Varmasti jos kuusen alta löytyisi sarjalippu tai lahjakortti, innostaisi se heti selailemaan näytöksiä!

Erilaisia aineettomia viime hetken lahjoja on ihan pilvin pimein, ja varmasti löytyy jokaiselle jotain. Tsekatkaa esimerkiksi Ellin postaus, josta löytyy paljon huippuja ideoita!

Iik, kohta on jouluaatto ja joulukalenteri päättyy! Olettehan jo muistaneet osallistua?

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

  1. Mahtavia ideoita! Lahjakortit ovat oikeasti parhaita joululahjoja, koska saa varmasti itselleen mieluisan lahjan. Keikkaliput oisivat tosi kiva joululahja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Ja tuollaiset erilaiset elämyslahjat ovat sellaisia, joita saaja tuskin osaa odottaa, mutta varmasti ilahduttaa. Keikkaliput ovat kyllä myös ihan mahtava lahja, varsinkin jos lahjottava on jostain keikasta puhunut tai toivonut pääsevänsä.

      Poista