perjantai 7. joulukuuta 2018

Viisi kuvaa mun itsenäisyyspäivästä | PANNARIKALENTERI 2018 LUUKKU 7


Okei, itsenäisyyspäivästä puhuminen kaksi päivää putkeen ei ehkä ole joulukalenterin pointti. Itsenäisyyspäivä on mulla kuitenkin niin merkittävä osa joulukuuta ja joulun odotusta, että sallittakoon tämä tämän kerran, itsenäisyyspäivä on kuitenkin vain kerran vuodessa! Palataan siis vielä mun itsenäisyyspäivän tunnelmiin näiden viiden kuvan myötä.


Joulukuun kuudes päivä on itsenäisyyspäivän lisäksi myös Pyhän Nikolaoksen päivä, ja Nikolaos-juhla! Aamulla ekana suuntasin siis kirkkoon ja siitä juhlaan. Palvelus meni eilen tosi sutjakasti ja oli hauskaa, kun pieni kirkko oli täynnä lapsiperheitä! Juhlassa sitten saatiin riisipuuroa ja seurattiin esitys, ennen kuin lähdettiin jatkamaan matkaa.


Juhlasta lähdettiin sitten Espooseen sukulaisia moikkaamaan. Matkalla piti Espan kohdalla napata tämä kuva, kun oli vaan niin kaunista, paljaat puut sinistä taivasta vasten ja jouluvalot. Eilen oli muutenkin ihan superkaunis päivä! Perillä sitten rupateltiin ja syötiin hyvää ruokaa, ja oli tosi mukavaa!Tässä päivän asu! Tämä mekko on yksi miljoonista samanlaisista, joita olen ostanut Lontoosta Brick Lane Marketilta, ja tämä kyseinen kuosi on ehkä mun lempparini. Yleensä itsenäisyyspäivänä pukeudun sinivalkoisiin, mutta keskiviikkoiltana tämä mekko osui mun silmään vaatekaapissa, ja oli vaan ihan pakko kaivaa tämä sitten esiin.


Ja vaikka sitä kuinka haluaisi juhlapyhät omistaa vaan juhlinnalle ja rauhoittumiselle, on mulla tänään vielä viimeisen kotitentin palautus. Itsenäisyyspäivään kuului siis myös kouluhommien tekemistä!


Joka vuosi puhutaan itsenäisyyspäivänä juustonmaistelusta, ja tänä vuonna oikein panostettiin viidellä eri juustolla! Löydettiin Prismasta oikein mun lempparijuustoa, kun Herkku ei tänään ollut auki, ja voi kun olinkaan onnellinen! <3

Miten teidän itsenäisyyspäivät meni? <3

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

10 kommenttia:

 1. Ihana Itsenäisyyspäivä sulla ja mun mielestä ei ole ollenkaan huono, vaikka kirjoitit tänäänkin Itsenäisyyspäivän jutun :) Mulla meni eilinen lähes kokonaan leipomisessa, mutta kerkesin illalla seuraamaan myös Linnan juhlia!

  VastaaPoista
 2. Hyvin meni, kävimme haudoilla ja ulkona syömässä.
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 3. Juustoja kuului munkin itsenäisyyspäivään! Tais muuten olla noita samoja keksejäkin. Alko kans kiinnostaa sun lempijuusto, eli mikä se on? :D

  ♥: Linda / Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gruyere on parasta! Mä oon muutenkin kovien juustojen ystävä, homejuustot ei uppoa ollenkaan :D

   Poista
 4. Onpas ihana toi mekkosi!♥ Mä en oo ikinä tehnyt tai ollut juustomaistajaisissa, mutta se vois olla tosi kiinnostavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin kyllä tykkään siitä tosi paljon! ❤ juustojen maistelu on ihanaa 😍

   Poista
 5. Sukulointia ja hautausmaalla käynti oli tänä vuonna vuorossa.
  hamalainentmgmail.com

  VastaaPoista