keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Lunta Helsinkiinkin ja joulutunnelmia | PANNARIKALENTERI 2018 LUUKKU 19


Maanantaiaamuna ei tarvinnut edes ylös sängystä nousta, kun jokainen some oli täynnä lumipostauksia. Helsinkiinkin saatiin siis vihdoin kunnon lumet, siis sellaiset jotka olivat vielä seuraavanakin päivänä maassa ja narskuvat kenkien alla. Mä en vielä lähde herättelemään toivoja valkeasta joulusta, mutta kyllä luminen maisema ainakin auttaa tunnelmaan virittäytymisessä. Eilen tosin kelit olivat jo plussalla ja edellispäivän hanget muuttumassa kovaa vauhtia loskaksi, mutta ei nyt tällä kertaa jäädä kiinni yksityiskohtiin.

Mun hirviöflunssasta on jo kuukausi, ja nyt vihdoin alan olla siinä kunnossa, ettei mun jokainen lause katkea hallitsemattomaan yskäkohtaukseen, eikä aina ulos lähtiessä tarvitse tarkastaa, että onhan mulla varmasti tarpeeksi monta pakettia nenäliinoja mukana. Tämä on siis tarkoittanut sitä, että olen vihdoinkin päässyt käyttämään kirkkaita huulipunia aivan liian pitkän tauon jälkeen! Nyt viimeiset kaksi päivää käytössä on ollut siis Kat Von D:n Outlaw-nestehuulipuna, joka on ihan mun luottojoulupunainen. Ja voin sanoa, että ihan äärimmäisen hyvältä on tuntunut, ihan niin kuin olisin minä taas, kirkkaat huulipunat ovat vaan niin oma juttu, että pitkään ilman olleena tai neutraaleja sävyjä käyttäneenä ei ole vaan tuntunut samalta. Huulipunat ovat paras asuste koskaan, ja tämäkin kirkkaanpunainen onnistuu yllättämään ihanuudellaan joka kerta, kun sitä käytän.

Tänään vähän tällaista rennompaa rupattelua. Tätäkin on ollut ikävä <3

Vielä ehdit käydä heittämässä ehdotuksia tämän vuoden joulutarinaan, joka julkaistaan myöhemmin tällä viikolla! Kommentoimalla tosiaan osallistut arvontaan, eli hopihopi hahmoja ja vuorosanoja heittelemään ♥️

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

4 kommenttia:

 1. Ihanaa valkoista joulua!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 2. Jee hirviöflunssan väistymiselle!! Ja siis toi lumi tekee kyllä ihmeitä mielialalle :D Toivottavasti pysyis jouluun saakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis on tää vaan ihana tajuta, että on terve! (toki nytkään mä en uskalla sanoa tota ääneen, kun kohta taas niistellään kuitenkin!) Ja lumi on kyllä ihanaa <3

   Poista