tiistai 18. joulukuuta 2018

Joulu-tag | PANNARIKALENTERI 2018 LUUKKU 18


Eihän olisi joulukalenteria ilman jouluaiheista tägipostausta! Mä rupesin googlailemaan erilaisia joulukyssäreitä, joiden pohjalta kokosin sitten nämä tämän postauksen kysymykset. Aika perinteisiä joulukysymyksiä siis, mutta pari ihan hauskaakin! Okei postausintrojen kirjoittelu on jotenkin kauhean vaikeaa, ei jatketa tätä kiusallisuutta enää kauempaa. Siis.

1. Mikä on lempijouluelokuvasi?

Mutta mitä tapahtui joulupukille! Sekä ensimmäinen että toinen tulevat yleensä telkkarista aina joulun aikaan, ja mä pyrin ne joka kerta myös katsomaan. Ihan parhaita! Tietenkin jouluaaton rutiineihin kuuluu myös luonnollisesti Joulupukki ja noitarumpu sekä Lumiukko, mutta jotenkin mä en samalla tavalla laske niitä jouluelokuvakategoriaan. Mä oon kuitenkin ihan sikahuonosti ylipäätään koskaan katsonut jouluelokuvia, joten pitäisi varmaan senkin suhteen tsempata tänä jouluna.

2. Missä yleensä vietät joulun?

Kotona äidin luona! Kotijoulut ovat vain ainoa oikea tapa. Lapsena ollaan muutama joulu vietetty Lontoossa, ja yksi iskän kanssa Rukalla, muuten aika lailla aina kotosalla.

3. Mikä on lempijoululaulusi?

Mun tän vuoden lempparijoululaululista löytyykin jo toisesta luukusta (niin kuin löytyy jotain muutakin kivaa vinkvink!), mutta lyhyesti: kaikkien aikojen lempparijoululaulu ylipäätään on Varpunen jouluaamuna, tämän vuoden lemppareita ovat muun muassa Raskasta joulua -levyiltä Julen är här ja akustinen Tonttu, John Lennonin Happy Xmas (War is Over) ja Michael Bublén ja Shania Twainin (♥️) White Christmas.

4. Osaatko nimetä pukin poroja?

Tää taitaa olla enemmän jenkkien juttu luetella pukin noin miljoonayksi poroa, kun meillä taas Petteri hoitaa homman. Mut mitäs niitä oli, Prancer ja Dancer ja Cupid ja Vixen?


5. Mitä perinteitä odotat eniten tänä vuonna?

Telkkarin edessä chillailua. Me vietetään joulua vähän eri porukalla tänä vuonna ja muutenkin ehkä vähän eri kaavalla, joten innolla odotan, mitä tuleman pitää. Chillailu ja telkkarin katselu porukalla kaikessa rauhassa on kuitenkin ihan parasta ja kuuluu jouluun kuin tilli graaviloheen

6. Aito vai tekokuusi?

Meillä on viime vuosina ollut aina aito. Aidon kuusen tuoksu on vaan parasta <3

7. Kaikista paras jouluruoka?

Graavilohi. Ylipäätään kalat. Sienisalaatti ja laatikot. Kaikki. Mutta eniten lohi. Mutta tarvitsen kaikkea.

8. Kumpi on kivempaa, lahjojen saaminen vai antaminen?

Antaminen! Vaikkakin hirveän stressaavaa, eilenkin kiertelin kaksi tuntia lahjojen perässä ympäri ostoskeskuksia. Rankkaa.

9. Mikä on paras saamasi joululahja?

Kauhea, nyt en keksi mitään mikä olisi ylitse muiden. Parhaita ovat sellaisia, jotka ovat joko todella ajatuksella annettu, tai muuten vaan ihan täydellisen nappiin. Esimerkiksi Tähtiin kirjoitettu virhe -kirja ja Nightwishin Imaginaerum-levy (voi kyllä) ovat olleet sellaisia lahjoja, joita en olisi osannut toivoa tai odottaa, mutta jotka ovat olleet ihan nappiostoksia ja joista on ollut suunnattomasti iloa jälkikäteen.


10. Taipuuko paketointi, vai jätätkö mieluummin muiden ongelmaksi?

Paketointi sujuu ihan hyvin multa! Ainoa on, että mä oon tosi huono arvioimaan, kuinka paljon tarvitsen lahjapaperia, ja aina leikkaan ihan ylisuuren palan. Mutta ainakin tulee nättejä paketteja!

11. Ikimuistoisin jouluhetkesi?

Kun pienenä Lontoossa ihmettelin, miten joulupukki osaa suomea. Kun Rukalla oltiin väärässä paikassa viettämässä joulua, eikä joulupukilla ollutkaan mun lahjaa. Kun tultiin Thaimaasta kotiin jouluna ja vietin aaton oksennellen lentokoneessa. Miten nämä kuulostavat niin negatiivisilta?

12. Milloin sait tietää totuuden joulupukista?

...mitäköhän tämäkin tarkoittaa? Next.

13. Teetkö uudenvuodenlupauksia?

En varsinaisesti. Ensi vuodelle meinasin kyllä, saa nähdä miten sujuu!

14. Parasta joulussa?

Joulu. Ruoka ja rentous ja lämpö ja joulufiilis ja ruoka. Oi että, kohta on joulu ja jouluruokaa!


Miten sä vastaisit näihin kysymyksiin?

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

  1. Kivoja jouluisia kysymyksiä, mäkin tykkään tosi paljon näistä Christmas Tag postauksista. Mun lemppari leffoihin kuuluu myös mutta mitä tapahtui joulupukille. Tuleekohan se tänä vuonna telkkarista? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Ja paras olisi, muuten on joulu ihan pilalla!

      Poista