keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Joululoman bucket list | PANNARIKALENTERI 2018 LUUKKU 5


Arvatkaa mitä: mä olen melkein lomalla! Mulla oli maanantaina tentti, jota olin stressannut ikuisuuden. Nyt mulla on jäljellä enää yksi kotitentti ja yksi luento, eli käytännössä loma on melkein täällä. Mä odotan niin innolla lomaa ja vapautta ja mahdollisuutta käyttää aikani miten tahdon. Haha, musta tuntuu, että sanon nämä ihan samat asiat joka kerta ennen lomaa, ja lopulta loma vilahtaa ohi, eikä ole kerennyt tekemään mitään suunnittelemistani asioista, mutta ei se haittaa, haaveilu on mukavaa. Siispä.


Joululomalla mä aion...

...lukea kirjoja. Mulla on niin monta mielenkiintoista kirjaa lukulistallani, ja oon niin innoissani, että joululomalla mulla on jopa aikaa täydellisesti syventyä hyvään kirjaan ilman syyllisyyttä, jos tahdon. Tällä hetkellä mulla on kesken Azkabanin vanki, mutten olekaan varma, jatkanko Potter-linjalla heti sen jälkeen, vai kiilaako muut kirjat ohi.

...käydä elokuvissa. Sama kuin edellisessä, mulla on niin monta elokuvaa, mitkä haluaisin nähdä, ja kasa käyttämättömiä leffalippuja. Joululoman aikana olisi siis tarkoitus käydä katsomassa ainakin Bohemian Rhapsody ja uusi Ihmeotukset!

...neuloa telkkarin edessä. Mulle telkkarin katselu on jotenkin superoleellinen osa joulua, aina joulunpyhinä vaan makoillaan äidin kanssa katsomassa Columboa tai Lentoturmatutkintaa tai mitä juuri silloin sieltä sattuu tulemaankaan, ihan kaikessa rauhassa ilman kiirettä mihinkään suuntaan. Kotona mä en varsinaisesti katsoa telkkaria juurikaan suorana, vaan aina joko Netflixiä tai DVD:itä. Äidin luona tulee kuitenkin selailtua ihan kanavia, ja se on jotenkin ihanaa, erityisesti jouluna kynttilänvalossa. Ja mikäpä olisi parempi kaveri telkkarimaratoonaukselle kuin joku kiva neuletyö käsissä!

...kirjoittaa blogipostauksia. Joulun jälkeiset viikot ovat mun lempibloggailuaikaa, kun muut velvollisuudet ovat minimissä, ja joulukalenterista on jäänyt hyvä vauhti päälle. Joululomalla voisi taas olla seuraavan Linkkaa blogisi -postauksen vuoro, mitäs sanotte? Tälläkin kerralla olen suunnitellut tuohon postaukseen vähän omaa twistiäni, hehe.

...nukkua hyvin, ja ennen kaikkea korjata unirytmini! Tää saattaa kuulostaa hassulta, koska monellahan loma-aikoina unirytmi menee aivan sekaisin. Mulla on viime aikoina monesti venähtäneet illat reippaasti yli puolenyön, koska on vaan ollut niin paljon tekemistä. Lomalla taas on helppo mennä nukkumaan juuri silloin, kun tekee mieli.

...pelailla pelejä. Pitäisi jonkunlainen peli-ilta pitää loman aikana, rento hengailu lautapelien ääressä on vaan ihan parasta.

...ulkoilla raikkaassa talvi-ilmassa ja toivottavasti nauttia ihanasta lumesta. Jos vaan Etelä-Suomen luonto sallii, olisi ihan parasta jonain päivänä rakentaa vaikka minilumiukko tai ainakin tehdä niitä ihania lumienkeleitä. 

...rentoutua. Viettää aikaa ihanien ihmisten kanssa, soitella pianoa, katsoa Netflixiä tai olla tekemättä yhtään mitään. Sellaisia nollapäiviä mulla onkin ollut vähän ikävä. Parasta antaa loman mennä ihan omalla painollaan, niin tulee kaikista paras loma.


Mitä sä aiot tehdä lomalla?

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

6 kommenttia:

 1. Lukea kirjoja ja levätä.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 2. Ihania ideoita♥ Itsekin yritän lukea ahkerammin kirjoja kuin arkena. Nykyään ehdin lukea niitä yleensä vain juuri ennen nukkumaanmenoa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos <3 mulla on ihan sama, eikä iltaisinkaan aina vaan jaksa :(

   Poista
 3. Kivoja suunnitelmia! Mäkin kirjoittelin tänään blogiini joulun bucket listaa ja osittain samoja juttuja löytyy myös mun listalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyviä juttuja siis sunkin listalla, pitää se käydä lukemassakin haha! :D

   Poista