maanantai 10. joulukuuta 2018

Kumman valitsisin mieluummin -jouluhaaste | PANNARIKALENTERI 2018 LUUKKU 10


Mä bongasin Iinalta tämän ihan mahtavan haasteen, ja nämä kysymykset olivat niin mielenkiintoisia, että oli pakko itsekin vastata näihin. Kannattaa myös lukea Iinan ja Oton vastaukset näihin, mä ainakin saatoin naurahtaa pari kertaa :D Mutta seuraavaksi, kumman valitsisin mieluummin tai would you rather -haaste!


1. Söisitkö mieluummin kilon pipareita vai kilon joulutorttuja?

Tortut kyllä vie piparit ihan satanolla. Mutta ei kai putkeen tartte syödä?


2. Katsoisitko mieluummin The Holidayn vai Rakkautta vain joka sunnuntai jouluun asti?

Tähän pitää tunnustaa... en oo nähnyt kumpaakaan. Löytyykö nää Netflixistä, voisi lomalla katsoa molemmat?


3. Söisitkö jouluna mieluummin pelkkää kalaa vai pelkkää kinkkua?

Pelkkää kalaa! Kala on mun lemppariasia joulupöydässä. Juuri yksi päivä äiti kysyi multa, mitä tahdon joulupöytään, ja mun eka vastaus oli kalaa, kaikenlaista kalaa joka muodossa. Graavilohta, kylmäsavulohta, vaikka graavisiikaa, savukalasalaattia, ehkä mätiäkin pitäisi tänä vuonna kokeilla. Mä en malta odottaa!


4. Viettäisitkö joulua mieluummin kotona lumisateessa vai ulkomailla helteisellä rannalla?

Kotona lumisateessa. Valkoinen joulu on vaan se juttu, vaikka harvemmin niitä enää täällä Helsingissä saakaan kokea. Mä muutenkin tykkään joulun viettää kotona, se on sellainen ultimaattinen kotipäivä. Valkea joulu kotona ylitse kaiken muun <3


5. Luopuisitko mieluummin glögistä vai pipareista?

Mä en erityisemmin välitä pipareista, joten sanon ne. Glögi taas on ihanaa, ainoa vika on vaan, että se tuntuu jäähtyvän niin hirveän nopeasti! Tai sit mä oon vaan liian hidas kun aina jään nautiskelemaan, haha!


6. Laittaisitko mieluummin soittoääneksi “Kulkuset” vai Cascadan dance-version Last Christmasista?

Mun piti ihan tätä varten käydä kuuntelemassa toi Cascadan Lash Christmas, ja vaikkei se nyt millään tasolla vedä vertoja alkuperäisellä, taidan tässä soittoäänen valinnassa ehkä kuitenkin ottaa sen. Kulkusia voi kuunnella sitten muuten kyllästymiseen asti!


7. Paketoisitko mieluummin 100 lahjapakettia tonttujen kanssa, vai lastaisit 100 pakettia joulupukin rekeen yksin?

No paketoisin tonttujen kanssa tietenkin! Ensinnäkin ensimmäisessä vaihtoehdossa ei tarvitsisi olla yksin, ja todennäköisesti paketointi tapahtuisi sisätiloissa, toisin kuin jälkimmäinen vaihtoehto. Tämä oli siis ihan selkeä.


8. Haluaisitko mieluummin samanlaiset hiukset ja parran kuin joulupukilla, vai olla kokonaan kalju?

Vitsi miten siistiä olisi päästä letittämään joulupukin partaa, ihan sikagoals. Hölmö kysymys, tietenkin mä haluan pään täynnä karvaa!


9. Kiertäisitkö mieluummin 5 tuntia laulamassa joululauluja ovelta ovelle, vai laulaisitko yhden videolla, jonka julkaisisit Facebookissa kaikille kavereillesi?

Tuohon ensimmäiseenkin voisin melkein lähteä, mutta viisi tuntia on ihan kamalan pitkä aika, ja ovelta ovelle -kiertämisessä se itsensä väkisin tunkeminen toisten naamalle on vähän ikävää. Joululauluvideoita multa kuitenkin pitäisi olla tänäkin vuonna tulossa, joten stay tuned! Mun Youtube-kanavalta löytyykin viime vuoden joululauluvideoita, jos haluat ne käydä tsekkaamassa (laadusta en mene takuuseen).


10. Menisitkö mieluummin pulkkamäkeen vai luistelemaan?

Molemmat todellakin! Helsingissä pulkkamäkiä ei vaan ihan hirveästi ole, ainakaan näin joulun alla, ja kunnon luistelujäistäkin pitää varmaan maksaa hirveästi. Ehkä valitsisin pulkkamäen sen takia, että se on vähemmän kivulias vaihtoehto, mutta todellakin otan molemmat  jos vaan voin!


11. Ostaisitko joululahjoja mieluummin netistä vai joulumarkkinoilta?

Mä en ole nettishoppailun suurin ystävä, mä tahdon hypistellä ja tarkastella ja kokeilla mun ostamia asioita ennen sitä ostamista. Joulumarkkinat it is siis, vaikka markkinoilla tosin taitaa saada rahaa palamaan ihan kiitettävästi.


12. Söisitkö mieluummin rasian porkkanalaatikkoa vai rasian lanttulaatikkoa?

Porkkanalaatikko on näistä kolmesta perinteisestä ehkä mun least favorite, ja lanttu on ihanaa. Voi kohta saa taas syödä mahan täydeltä laatikoita!


13. Koristelisitko mieluummin pihan jenkkityyliin jouluvaloilla näyttäväksi, vai pitäisitkö joulukuusta lokakuun alusta jouluun asti sisällä esillä?

Jenkkityyliin siis pelkät jouluvalot vai poroja katolla ja ilmapallopukkeja kuistilla? Joulukuusi lokakuusta jouluun ei ehkä olisi niin paha, mutta toisaalta tänäkin vuonna lokakuussa oli vielä melkein kesä. Joulukuusi mun synttäreistä ystävänpäivään?


14. Olisitko mieluummin Grinch vai Petteri Punakuono?

Ehkä Petteri, ainainen erakointi ja masistelu kuulostaa tylsältä.


15. Luopuisitko mieluummin joululahjoista vai synttärilahjoista?

Varmaan synttärilahjoista, jouluna kun se lahjojen antaminen on molemminpuolista. Mulla myös on synttärit ja joulu niin lähekkäin, että muutenkin yksi yhteinen lahja toimii ihan hyvin!


16. Olisitko mieluummin suomalainen joulupukki joka antaa lahjat suoraan ihmisille vai amerikkalainen joulupukki, joka tulee savupiipusta yöllä salaa?

Jenkkipukki saa keksejä ja maitoa, saako Suomi-pukki mitään? Tahdon keksejä.


17. Joisitko mieluummin glögiä vai kuumaa joulusiideriä?

En muista, oonko joulusiideriäkään koskaan juonut. Glögi on ihanaa <3


18. Söisitkö mieluummin talon kokoisen piparkakkutalon, vai asuisitko siellä?

Eikö piparitalossa olisi vähän ällöä asua, muruja joka paikassa? Toisaalta en mä koko taloa jaksaisi syödä ennen kuin siitä tulee terveysriski. Ehkä pitää kokeilla.


19. Jonottaisitko mieluummin viisi tuntia joulupaketointipisteelle vai viettäisitkö tunnin ostoskeskuksen joulupukin kainalossa hänen kanssa jutellen?

Olettaen, että pukki ei ole pelottava, pervo tai haiseva vaan ihan kivaa seuraa niin mikä jottei höpötellä ihan kaiken rauhassa!


20. Jättäisitkö ennemmin puolisosi ilman lahjoja vai olisitko itse ilman lahjoja?

Olisin ilman. Mä rakastan lahjojen antamista ja suunnittelemista, ja kliseisesti se on mulle jo tarpeeksi! Vielä kun olisi puoliso lahjottavana, haha :D


Innostuin vähän käyttämään luovuuttani kuvien kanssa, rupesi ärsyttämään, kun en ole saanut otettua mitään jouluisia kuvia ja olen kierrättänyt vanhoja. Nyt ainakin saatiin vähän vaihtelua!

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

4 kommenttia:

  1. Eivitsi, ehkä parhaat kysymykset mitä oon missään jouluhaasteessa nähnyt :D Ja ihania nää sun vastaukset! Täällä toinen jonka mielestä on ihana hypistellä ja tunnustella tavaroita ennen ostopäätöstä. Ja erityisen tärkeää se on lahjoissa, tilaaminen tuntuu jotenkin niin tylsältä (paitsi jos on joku just tietty juttu jonka haluaa eikä sitä myydä missään lähellä).

    ♥: Linda / Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ookin, nappaa säkin tämä itselles! Mut joo mä en ymmärrä ihmisiä, jotka voi ostaa jotain farkkuja tai kenkiä kokeilematta niitä ensin. Ja muutenkin aina kun kiertelen kaupoissa mä hivelen varmaan jokaista tuotetta, kun haluun vaan tietää miltä ne tuntuu! :D

      Poista
  2. Siis niin ihana ja hauska postausidea! Kieltämättä näitä lukiessa alkoi naurattamaan :D Tykkään myös näistä kuvista, ihanaa editointia <3

    VastaaPoista